natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Activiteiten

zondag 17 december 2017
Geleide wandeling in de Assels
zaterdag 06 januari 2018
Maandwandeling in de Bourgoyen-Ossemeersen
zaterdag 13 januari 2018
Beheerwerk in de Assels
zondag 14 januari 2018
Fietstocht wintervogels in de Damvallei

Blikvanger

kristal2241 

 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Nieuw in de Bourgoyen: Verjaardagsfeestjes voor kleuters

Lieveheersbeestje-2Vanaf september bieden we vijf- en zesjarigen (derde kleuterklas) de mogelijkheid om een verjaardagsfeestje te boeken.

Samen met je vriendjes trekken we op zoek naar Jefke, het lieveheersbeestje. Want Jefke weet niet wanneer hij jarig is en hoe je dat doet, jarig zijn… Enne, kom zeker verkleed als lieveheersbeestje, dan krijg je een extra pannenkoek! 

 

 

 

Voor wie? Kinderen van de derde kleuterklas die graag hun verjaardag willen vieren in de natuur (vergezeld van maximum twee ouders).

Wanneer? Op woensdagmiddag en zaterdagmiddag – van 14.30 tot 16.30 uur.

Prijs: 10 euro per kind voor leden en 12 euro per kind voor niet-leden. De uitnodiging, twee begeleiders, een pannenkoek en een drankje zijn in de prijs begrepen.

Aantal deelnemers: Minimum 10 – maximum 15. Voor groepen van minder dan 10 kinderen, gelieve contact op te nemen. Maximum één groep tegelijk.

Reserveren: Minstens een maand van tevoren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Nog vragen? 09/216.44.78 of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.