natuurpuntgent

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

 

 

 

 


Fondsenwervingscampagne: Een nieuw huis voor Natuurpunt en JNM in Gent

bouwSamen met de Jeugdbond voor Natuur en Milieu bouwen we momenteel een nieuw secretariaat naast het NMC in de Bourgoyen. We nemen daarvoor De Smet Vermeulen Architecten bvba onder de arm. Een nieuw huis is noodzakelijk, want onze huidige stek, de Grutto bij de hoosmolen, moet verdwijnen. We hebben dus een nieuwe, duurzame en goed gelegen plek nodig. Door samen te werken met JNM Gent kiezen we voor een toekomstgericht project: een uitvalsbasis voor meer natuur voor jong en oud in Gent. De opening wordt voorzien in de eerste helft van 2016.


Doneer

Het nieuwe huis kost ongeveer een half miljoen euro. Gelukkig krijgen we opstalrecht voor de grond en ruime financiële ondersteuning van de stad Gent. We vragen hulp aan iedereen. Elke euro telt, want zonder uitvalsbasis geen natuurbeschermingsverenigingen in Gent natuurlijk. We zoeken hiervoor leden, donateurs en sympathisanten die willen helpen. Jij kunt één van hen zijn. Help jij om de toekomst van onze vereniging te waarborgen? 

Stort jouw gift op BE56 2930 2120 7588 van Natuurpunt en vermeld "gift 4002 Passiefhuis Natuurpunt Gent". Vanaf 40 euro (de som van al je giften aan Natuurpunt) ontvang je een fiscaal attest. Zo betaal je minder belastingen.


Een gift als geschenk
Je bent jarig, viert een huwelijksverjaardag, bent verhuisd, verwacht een kindje... Er zijn vele redenen om te feesten en evenveel redenen om cadeaus te ontvangen. Dan kan je vrienden en familie voorstellen om Natuurpunt en JNM aan een nieuwe thuis te helpen in Gent! Wie wil kan vrijblijvend en naar eigen vermogen een storting doen op het Gentse aankoopproject door overschrijving op rekeningnummer 293-0212075-88 van Natuurpunt vzw met de mededeling “Project nummer 4002 Passiefhuis Gent”. 

- Je ontvangt een lijst van de mensen die gestort hebben.
- Wij sturen voor elke bijdrage vanaf 40 euro een fiscaal attest, waardoor de mensen die storten tot 50% van hun gift kunnen terugkrijgen.
- Als je vraagt om naast het projectnummer of de naam van het natuurgebied ook de reden van het feest te vermelden (bijvoorbeeld: jubileum Maria en Jef), dan kunnen wij mee opvolgen welke cadeau je kreeg.

Meer info bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  


DSC 5104 - webTeamdagen voor bedrijven

Natuurbeheer is dé perfecte basis voor teamervaring met uw bedrijf. Samenwerken, taken verdelen, samen een doel bereiken en achteraf genieten van het resultaat staan hierbij centraal. De dag kan verder aangevuld worden met een wandeling doorheen het natuurgebied. Wij organiseren graag een dag op maat van uw bedrijf! Bedrijven die in het kader van hun teamervaring graag een (halve) dag willen helpen in één van onze natuurgebieden, kunnen contact opnemen met Natuurpunt Gent.

Alle teamervaringen worden op maat gemaakt. 
Hier vind je alle info.


Fondsenwervende activiteiten van Natuurpunt in Gent

We organiseren heel wat leuke fondsenwervende activiteiten voor ons passiefhuis. Deelnemen is steunen! Alle info vind je in onze activiteitenkalender.