natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Zomersluiting Bezoekerscentrum, Natuurpuntcafé en Stek

fox-1284512 1920 smal

Van zaterdag 18 juli tot en met vrijdag 31 juli zijn het Bezoekerscentrum en het Natuurpuntcafé aan de Bourgoyen-Ossemeersen gesloten. Vanaf zaterdag 1 augustus ontvangen onze vrijwilligers je opnieuw voor een heerlijk drankje. Opgelet: wegens de coronamaatregelen blijft het café nog steeds open op een beperkter aantal dagen, namelijk van woensdag tot en met zaterdag, 14.00 tot 18.00 uur.

Ook het secretariaat van Natuurpunt Gent, De Stek, is gesloten voor het publiek van maandag 20 juli tot en met vrijdag 31 juli. Telefoons en mails worden niet noodzakelijk beantwoord.

Graag tot in augustus!