natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


CORONA-update

Bourgoyen philippe ampe smal

Sinds 7 maart 2022 bevinden we ons in code geel. Concreet betekent dit dat alle beperkingen vervallen. 

Lees verder voor een overzicht.

  • Het dragen van een mondmasker blijft aanbevolen, onder meer in binnenruimtes, bij uitzonderlijke drukte en op plaatsen waar de afstand van 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden. Het verplicht dragen van een mondmasker geldt alleen in zorginstellingen en in het openbaar vervoer.
  • In ons Natuur.Café aan de Bourgoyen-Ossemeersen moet je geen Covid Safe ticket tonen en ook geen mondmasker meer dragen. Openingsuren: maandag tot en met vrijdag van 11.30 tot 17.00 uur, in het weekend en op feestdagen van 14.00 tot 18.00 uur.
  • Geleide wandelingen, beheerwerken en andere buitenactiviteiten mogen weer plaatsvinden zonder beperkingen. 
  • Ook binnenactiviteiten zijn weer toegelaten zonder beperkingen. 
  • Onze Natuurpuntfuif, die oorspronkelijk gepland stond op 26 november 2021, wordt uitgesteld naar een latere datum. Tickets blijven geldig. Meer info volgt.
  • Ons secretariaat De Stek aan de Bourgoyen is open voor het publiek, maar enkel op afspraak. We zijn bereikbaar via mail en telefoon van maandag t.e.m. vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur. Contact: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  - 09 227 22 94

Onze natuurgebieden in Gent, Destelbergen en Sint-Martens-Latem zijn uiteraard open voor iedereen die wil wandelen, spelen of rusten. Geniet met volle teugen, maar respecteer de regels: hou afstand, laat geen afval achter, hou je hond aan de leiband, maak geen nodeloos kabaal en blijf op de paden.

Nieuwe updates lees je op deze pagina.

> Heb je vragen over onze activiteiten in het Gentse, neem gerust contact op: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  - 09 227 22 94

> Meer info over Natuurpunt en corona