natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Blikvanger

 

groenbackground

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Vogelwerkgroep: zeehondentocht
Zaterdag, 19. Augustus 2017, 08:00 - 19:00

Het is een jaarlijkse traditie: in augustus gaan we zeehonden kijken in de Westerschelde. Gewoonlijk doen we dat in Rilland, aan de overkant van het Verdronken Land van Saeftinghe. Dit jaar zullen we echter met de boot vanuit Breskens de zeehonden van de Hooge Platen bezichtigen. Afvaart om 11.00 uur. Voor en na de boottocht verkennen we de topgebieden in de omgeving van Breskens: Hoofdplaat, Nummer Eén, De Blikken, het Groote Gat en Sophiapolder.

Afspraak aan de Yachtdreef aan de watersportbaan in Gent, terug rond 19.00 uur. We nemen onze picknick mee. Deelname in de kosten van de boottrip: 15 euro voor volwassenen, 10 euro voor kinderen onder 16 jaar. Meer informatie bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0473/89.42.09.

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012