natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Blikvanger

lente1800026 

 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Lentepicknick voedselteam
Zaterdag, 21. April 2018, 12:30 - 15:00

De werkgroep Sint-Pieters-Buiten organiseert een lentepicknick om kennis te maken met een actief voedselteam in de wijk. "Voedselteams" is een beweging van actieve producenten en gebruikers die samenwerken ter bevordering van kleinschalige en duurzame land- en tuinbouw. Via het voedselteam kun je een variatie aan lekkere lokale producten kopen, recht van de producent. Op de picknick kun je tal van die producten proeven: brood, kaas, vlees, vegetarisch beleg, fruitsap, appelwijn, fruit, groente, yoghurt, rijstpap, chocomousse en nog veel meer. Je krijgt er ook meer info over hoe je kunt aansluiten bij het voedselteam.

Afspraak bij Cabane Banane, in de pastorie in de Sint-Pieters-Aalststraat 76. Inschrijven is noodzakelijk via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Inschrijven kan tot 10 april. De kostprijs bedraagt 8 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen (2-12 jaar).

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012