natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Blikvanger

 

800px-Blauwzwarte houtbij 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Vogelwerkgroep: zeehondentocht
Zaterdag, 18. Augustus 2018, 08:00 - 19:00

We gaan in Breskens aan boord van de Festijn, een schip dat met ons naar De Bol vaart, een zandplaat die alleen bij springvloed onder water loopt en een rustplaats is voor zeehonden. Gewoonlijk zijn dat gewone zeehonden, al kan af en toe ook eens een grijze zeehond tussen zitten. We blijven een poosje voor De Bol liggen, op respectvolle afstand zodat we de dieren niet verstoren, maar toch dicht genoeg om ze goed te kunnen zien. Een verrekijker is niet echt nodig, maar geeft toch wel een beter zicht op de dieren. Zowel voor als na de boottocht maken we een aantal wandelingen in natuurgebieden in de buurt. Om de wandeltochten leuk te houden, is de groep beperkt tot 15 personen. Inchrijven is dus verplicht.

Afspraak aan de Yachtdreef in Gent. We nemen onze picknick mee. Meer info en inschrijven (enkel per e-mail) bij Guy Huylebroeck via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Deelnameprijs: 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen jonger dan 16 jaar. Kostendelend rijden.

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012