natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Les Lacs de l’Eau d’ Heure
Zondag, 9. December 2018, 07:00 - 19:00

Onder Charleroi, dicht bij de Frans grens ligt een stuwmeer van meer dan drie kilometer lang. ‘s Winters zitten hier steevast enkele soorten die wij meer met de kust associëren: ijsduiker, kuifaalscholver, ijseend, toppereend, … In de buurt zitten ook Pontische meeuwen en wilde zwanen. In de koutergebieden dichter bij Charleroi gaan we op zoek naar blauwe kiekendieven en grauwe gorzen.

Let op, vorig jaar moesten we deze tocht annuleren omwille van ijzel. Ga in geval van twijfel na of de tocht wel doorgaat. Annuleringen kondigen in elk geval aan op onze Facebookpagina en via de mailinglijst van Vogelwerkgroep Gent+.

 

Locatie : de Yachtdreef in Gent
Contact : Meer info bij Geert Spanoghe op 0478/28.15.23 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
We eten in een frituur of een klein restaurantje. Inschrijven is niet nodig. We zijn rond 19.00 uur terug. Kostendelend rijden.

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012