natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Start Cursus Natuurverkenner
Zaterdag, 2. Maart 2019, 09:00 - 16:30

koude voorjaarsochtend 01Zoek je echte natuurbeleving? Wil je basiskennis over de natuur opdoen? Volg dan de cursus Natuurverkenner, een interactieve en wervelende instapcursus voor natuurliefhebbers. In vijf unieke lessen en evenveel excursies laten de lesgevers en natuurgidsen al hun enthousiasme op je los.

Je wordt ondergedompeld in de natuur in jouw buurt, maakt kennis met prachtige natuurgebieden en met de lokale werking van Natuurpunt. Laat deze boeiende kennismaking met de natuur in je achtertuin niet voorbijgaan en nodig geïnteresseerde buren, vrienden en familie mee uit. 

Een goede basiscursus die losstaand op zich kan gevolgd worden maar die ook een goede voorbereiding vormt op de cursus Natuurgids die start in september 2019.

Het programma nalezen en inschrijven doe je hier.

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012