natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Werkdag Vinderhoutse Bossen
Zondag, 31. Maart 2019, 14:00 - 18:00

 

Leve de lente! De voorjaarsbloeiers laten zich van hun mooiste kant zien. Ook wij gaan aan de slag: we houden een heuse lenteschoonmaak in de Vinderhoutse Bossen. Vorige keer haalden we al zakken vol afval uit het bos, nu volgen de laatste restjes. En verder gaan we ook paplaurier kappen en afvoeren.

Afspraak om 14.00 uur op de kruising van de Schouwbroekstraat en de Langendam (Vinderhoute/Lievegem). We werken tot ongeveer 18.00 uur. Werkhandschoenen en een lange broek tegen de brandnetels zijn aan te raden. Laat weten als je komt aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , dan zorgen we voor voldoende verfrissing en versnapering.

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012