natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Natuur.Atelier
Woensdag, 5. Februari 2020, 14:00 - 16:00

Klim, speel, verwonder, beleef. Kom samen met je kind(eren) op avontuur tijdens de open Natuur.Ateliers in de Bourgoyen-Ossemeersen. 

Tijdens onze Natuur.Ateliers willen we ouders de kans geven om samen met hun kind op avontuur te gaan, op zoek naar natuurervaringen. We willen creatief bezig zijn, spontaan de natuur ontdekken en vooral buiten zijn!

Vanaf 5 februari 2020 vinden de Natuur.Ateliers elke eerste woensdag van de maand plaats rond het NMC De Bourgoyen. Je kunt vrijblijvend en doorlopend deelnemen tussen 14.00 en 16.00 uur. Volg de Facebookpagina van Natuurpunt Gent en blijf op de hoogte van de verschillende Natuur.Ateliers. Meer info via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012