natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Beheerdag Latemse Meersen: knotten
Zaterdag, 8. Februari 2020, 10:00 - 17:00

Deze winter knotten we opnieuw in de Baarle-Frankrijkstraat. We spreken telkens ter plaatse af om 10u. Situeringsplan volgt.

Wil je ook graag een tof werkdagje (of een halve dag) beleven in de buitenlucht van de Latemse Meersen? We werken in groep aan een oordeelkundig beheer van het natuurgebied. Wees gerust, je hoeft niet met een kettingzaag te werken (tenzij je daar juist goed in bent, natuurlijk). Iedereen is welkom en kan zich nuttig maken. Wij zorgen voor het materieel en de expertise - en ook voor een picknick-lunch voor wie zich heeft aangemeld.

Ons natuurgebied wordt groter. Daarom willen we graag onze beheerploeg uitbreiden. Misschien heb je vrienden, buren of kennissen die graag hun handen uit de mouwen steken? Vraag het hen, of kom samen!

Rupert hoopt op je reactie; mail hem op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of stuur een sms/whatsapp naar 0494 039267.

Locatie : Baarle-Frankrijkstraat, 9830 Sint-Martens-Latem

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012