natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Activiteiten

zondag 14 juni 2020
Afgelast: Levende Leiedag

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Over Eyck en bloemen: geleide wandelingen (afgelast t.e.m. 3 april)
Zondag, 15. Maart 2020, 15:00
OPGELET - activiteit afgelast tot en met 3 april. Over de wandeling die nadien plaatsvinden, komt er later meer duidelijkheid.

Natuurpunt Gent neemt geen risico en volgt de algemene voorschriften van de overheid met betrekking tot het coronavirus. Daarom gaan het Bezoekerscentrum en Natuurpuntcafé aan de Bourgoyen-Ossemeersen dicht én worden alle binnen- en buitenactiviteiten afgelast tot en met 3 april.

Onze natuurgebieden blijven wél open voor wie op eigen houtje wil genieten van een wandeling, fietstocht of rustmoment in de gezonde buitenlucht. Individueel of in een klein groepje, trek zeker de natuur in. Het is meer dan ooit goed voor je!

MEER INFO EN CONTACT:

Van 15 maart tot 30 september 2020 organiseert Natuurpunt Gent een exclusieve groepswandeling die kunst en natuur samenbrengt: Over Eyck en bloemen. We dompelen je onder in de natuurwereld en het landschap van nu en in de tijd dat het Lam Gods geschilderd werd. Je maakt kennis met de afgebeelde flora en krijgt uitleg over de achterliggende symboliek.

Vraag jouw ‘Over Eyck en bloemen’-wandeling nu aan via www.visitgent.be/over-eyck-en-bloemen (enkel voor groepen)

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012