natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Vogelwerkgroep: Spechtentocht
Zondag, 15. Maart 2020, 09:00 - 12:00
Weer een klassieker: we gaan op zoek naar onze vijf inheemse spechten in de Makegemse Bossen, een van de rijkere boscomplexen van Vlaanderen. Grote bonte en groene specht zijn makkies, voor de andere moeten we wat meeval hebben. Als troostprijs hebben we nog altijd de alomtegenwoordige boomklevers. Dit 200 hectare groot, min of meer aaneengesloten oud bosgebied met tussenliggende weilanden staat al op de Ferrariskaarten van einde 18de eeuw.  
 

Afspraak om 9.00 uur aan de Zoete Zonde, Bosstraat 1 in Munte. De wandeling is afgelopen rond 12.00 uur. Liefhebbers kunnen afsluiten met een aperitief in de Zoete Zonde. De tocht is beperkt tot 20 deelnemers, inschrijven is verplicht bij Guy Huylebroeck op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Voor meer info kun je ook bellen op 0473/89.42.09. 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012