natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Activiteiten

zondag 14 juni 2020
Afgelast: Levende Leiedag

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Cursus zeisen
Zaterdag, 9. Mei 2020, 08:00 - 16:00

Zeisen is een van de weinige manieren om nattere graslanden te beheren en bloemrijker te maken zonder schade aan te richten met zware machines. Bovendien is zeisen rustgevend: midden in het groen, geen haast, geen lawaai. Had je altijd al eens met een zeis willen werken, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Dan is deze eendaagse zeiscursus misschien iets voor jou. We gaan geen grote oppervlakte maaien, integendeel. Want we leggen ons toe op een goede techniek. Kwaliteit dus in plaats van kwantiteit. Je leert ook het zeisblad vlijmscherp te houden. Terratools voorziet zelf materiaal, dus je hoeft enkel een picknick en drank mee te brengen. 

Afspraak om 8.00 uur aan de ingang van de Gentbrugse Meersen in de Gentbruggekouter, einde rond 16.00 uur. Inschrijven via www.wgbm.be. De plaatsen zijn beperkt, wacht dus niet te lang. 

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012