natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Activiteiten

zondag 14 juni 2020
Afgelast: Levende Leiedag

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Vroege-ochtendwandeling
Zondag, 17. Mei 2020, 05:00

Dit is een zondag voor vroege vogels . Om 5.00 uur ‘s ochtends trekken we samen met gidsen Karel Van Daele en Tim De Winter door de Bourgoyen-Ossemeersen voor een vogelconcert om U tegen te zeggen. Traditiegetrouw kun je als deelnemer na de wandeling aanschuiven aan een rijkelijk gedekte ontbijttafel. En weer of geen weer: de wandeling gaat door!

Afspraak om 5.00 uur. Als je een verrekijker hebt, breng die zeker mee. Inschrijven is noodzakelijk: graag een mailtje sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (bij de start van de wandeling doen we nog een telling, dus late beslissers kunnen er zeker nog bij). Kostprijs is 9 euro.

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012