natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Vruchten- en zadenwandeling in de Gentbrugse Meersen
Zondag, 27. September 2020, 14:30

Planten zijn verankerd op de plaats waar ze groeien. Maar om te overleven of nieuwe gebieden in te nemen, hebben ze via vruchten en zaden allerlei strategieën ontwikkeld. Op deze tocht maak je kennis met verschillende soorten zaden en vruchten.

> Vertrek om 14.30 uur aan het Dienstencentrum, Braemkasteelstraat 29 in Gentbrugge. Bereikbaar met bus 3, 9 of 20, halte Dienstencentrum. Voorzie aangepaste kledij en stevig schoeisel bij regenweer, een loepje kan nuttig zijn. Wegens weersomstandigheden kan deze activiteit uitzonderlijk afgelast worden of van thema veranderen. Het laatste nieuws vind je op www.wgbm.be.

> Vooraf inschrijven is verplicht via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyqixiCWDi2cdLd6oP9dYks_4oScCryDd03zq3mvc-B0M10Q/viewform

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012