natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Afgelast: Bomen planten tijdens officiële opening Vinderhoutse Bossen
Zondag, 15. November 2020

Eindelijk is het zover: op 15 november wordt de Groenpool Vinderhoutse Bossen officieel ingehuldigd. En hoe kan dat beter dan door boompjes te planten en het gebied een nieuwe groeispurt te geven? Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir zal alvast van de partij zijn, samen met de vele partners binnen de groenpool. En ook jij bent meer dan welkom om enkele boompjes in de grond te steken. Nadien nodigen we je uit om op eigen houtje de Vinderhoutse Bossen (verder) te verkennen.

We doen er alles aan om dit evenement coronaproof en dus veilig te laten verlopen. Zo is vooraf inschrijven verplicht en zullen ook op het terrein de nodige maatregelen worden genomen.

Noteer deze dag alvast met stip in je agenda. Meer informatie volgt later via www.vlm.be/nl/groenpool-vinderhoutse-bossen

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012