natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Online presentatie: de wondere wereld van de paddenstoel
Dinsdag, 17. November 2020, 19:00 - 21:00
Normaal gezien zouden we zaterdag namiddag (17/10/2020) op paddenstoelenwandeling gaan in de Latemse Meersen. Gezien de sterk toenemende corona-besmettingen nemen we echter geen risico en werd de wandeling afgelast.
 
Onze gids, Geert Vergote, is docent aan de faculteiten Pharmacie en Geneeskunde van de KULeuven en is een excellent spreker. In plaats van een gegidste wandeling zal hij een online presentatie geven waarin je kennismaakt met de fascinerende wereld van de paddenstoelen. Wat zijn paddenstoelen? Welke rol spelen ze in de natuur? Hoe herken je ze? Welke paddenstoelen kom je te velde tegen … Op deze en nog vele andere vragen krijgen je steevast een antwoord!
 
Om deel te nemen, is geen extra software nodig, enkel een PC of laptop volstaat. Via een link krijg je toegang tot de presentatie.
 
Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk!
- Was je reeds ingeschreven, dan hoef je je niet opnieuw in te schrijven voor de online presentatie.
- Heb je echter meerdere deelnemers onder eenzelfde e-mail adres ingeschreven, dan hebben we nu wel van elke deelnemer een persoonlijk e-mail adres nodig om de link naar de presentatie te kunnen doorsturen zodat elkeen vanop zijn/haar PC/Laptop kan deelnemen.
- Mensen van de wachtlijst en alle eventueel bijkomende deelnemers moeten zich eveneens inschrijven.
 
 
Heb je vragen over de activiteit? Neem dan contact op met de contactpersoon Marc Depourcq: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012