natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Werkdag in de Vinderhoutse Bossen
Zaterdag, 10. April 2021, 13:30 - 17:00

 

Die dag nemen we de paplaurier in de Vinderhoutse Bossen onder handen. Paplaurier is een exoot die door de voormalige eigenaar werd aangeplant. Midden in het bos vlakbij de vijver staan nog enkele grote struiken die we proberen te verwijderen. Om ze kwijt te raken gaan we ze te lijf met bijlen, zagen en hakmessen. Zo creëren we ruimte voor nieuwe bomen en struiken.

Het wordt een korte werkdag want we nemen ook zeker voldoende tijd om de eerste voorjaarsflora te bekijken in de kern van het bos.

> Locatie: Ingang Vinderhoutse bossen aan het ijzeren hek op het einde van Langendam, Lievegem

> Vooraf inschrijven is verplicht bij:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012