natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Maandwandeling in de Gentbrugse Meersen: Eetbare planten met ook medicinale werking
Zondag, 26. Juni 2022, 14:30

“Tegen alles is wel een kruid gewassen”. Dat gezegde is er niet zomaar! Samen gaan we op zoek naar wat onze voorouders wisten over geneeskrachtige planten en geven aandacht aan de bloemen, planten, struiken en bomen die in de keuken te gebruiken zijn. Planten die niet alleen eetbaar zijn, maar ook in de volksmond bekend zijn om hun medicinale werking. 

Van 14.30 tot 18.00 uur. Afspraak in de Boer Janssensstraat in Gentbrugge. Voorzie regenkledij en stevig schoeisel. Een loepje en een potje kunnen van pas komen.

Bereikbaarheid: de eindhalte DC Gentbrugge van bus 3 ligt op 10 minuten wandelen, de eindhalte van bus 9 Groeningewijk ligt aan de vertrekplaats. Bekijk altijd de laatste berichten voor deze wandeling op www.wgbm.be.

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012