natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Activiteiten

zaterdag 26 januari 2019
Blankaart en de IJzerbroeken
zondag 27 januari 2019
Nieuwjaarswandeling in het Parkbos
zondag 27 januari 2019
Winterwandeling in de Gentbrugse Meersen
zaterdag 02 februari 2019
Maandwandeling in de Bourgoyen-Ossemeersen

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Adverteren in ons ledentijdschrift 'Snep'

Snep frontpagina-page-001

 

Ons tijdschrift Snep! is en blijft een belangrijk kanaal om onze leden en sympathisanten te informeren en te bereiken. De oplage groeide in de voorbije vijf jaar van 4000 naar meer dan 7000 lezers. Uw advertentie belandt daardoor bij 1 op de 20 Gentse gezinnen in de bus.

 


Ons tijdschrift verschijnt vier keer per jaar. We hanteren degressieve tarieven: hoe vaker u adverteert, hoe goedkoper dit wordt (zie de overzichtstabel in de bestelbon).

 

Andere voordelen voor onze adverteerders:

  • Na 2 jaar adverteren krijgt u recht op de tarieven voor trouwe adverteerders: 10% korting op alle basisprijzen.
  • Wie tussen 1 januari en 15 februari een bestelling plaatst voor een volledige jaargang (= 4 edities), geniet een  korting van 25 % op onze basisprijzen.
  • U kan er ook voor kiezen uw advertentie te wijzigen in de loop van het jaar.

De beschikbare formaten vindt u hier.

De tarieven vindt u hier in deze bestelbon,waarmee u meteen een bestelling kan plaatsen. U kan deze per mail bezorgen aan onze advertentiecoördinator Liesbet Maroye via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Gelieve ons het logo of het bestand met uw advertentie digitaal te bezorgen. 

Wij staan erop dat al onze adverteerders het  tijdschrift Snep! ontvangen. Indien dat niet het geval zou zijn, geef ons dan zeker een seintje.