natuurpuntgent

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

 

 

 

 


Word lid van de grootste natuurvereniging in Vlaanderen!

Help de natuur in Vlaanderen. Word met het hele gezin lid van Natuurpunt!

Duizenden enthousiaste vrijwilligers vormen het kloppend hart van onze vereniging. Ze zijn dagelijks in de weer om de meest waardevolle natuur in jouw buurt de bescherming te geven die ze verdient. Helpende handen zijn altijd welkom, maar ook als gewoon sympathiserend lid hebben we jou nodig. Om sterker te staan als we morgen met de lokale overheid gaan praten, bijvoorbeeld.
 
Tal van voordelen 
 

Voor 38 euro per jaar ben je met het hele gezin lid van Natuurpunt. Je steunt daarmee onze vereniging en de natuur, en onze leden genieten tal van voordelen: het nationale en Gentse ledenmagazine, een welkomstpakket met daarin onder meer een wandelgids, korting bij activiteiten van Natuurpunt, en 10% ledenkorting in tal van winkels (klik hier voor een overzicht van alle winkels).

 
Hoe word je lid?

Surf naar de website van Natuurpunt en je bent binnen enkele minuten lid van Natuurpunt!

 

Enkel abonneren op Snep!?

Dat kan. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  en schrijf vervolgens 15 euro over op rekeningnummer BE35 8904 3406 5937 van Natuurpunt Gent met vermelding 'Abonnement Snep!'.

 

wordtlidfoto