natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Activiteiten

zaterdag 01 februari 2020
Maandwandeling in de Bourgoyen-Ossemeersen
woensdag 05 februari 2020
Natuur.Atelier
zondag 09 februari 2020
Winterwandeling rond het Damvalleimeer
vrijdag 21 februari 2020
Fotografiecafé: Roofvogels

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Word lid van de grootste natuurvereniging in Vlaanderen!

Help de natuur in Vlaanderen. Word met het hele gezin lid van Natuurpunt!

Duizenden enthousiaste vrijwilligers vormen het kloppend hart van onze vereniging. Ze zijn dagelijks in de weer om de meest waardevolle natuur in jouw buurt de bescherming te geven die ze verdient. Helpende handen zijn altijd welkom, maar ook als gewoon sympathiserend lid hebben we jou nodig. Om sterker te staan als we morgen met de lokale overheid gaan praten, bijvoorbeeld.
 
Tal van voordelen 
 

Voor slechts 27 euro per jaar ben je met het hele gezin lid van Natuurpunt. Je steunt daarmee onze vereniging en de natuur, en onze leden genieten tal van voordelen: het nationale en Gentse ledenmagazine, een welkomstpakket met daarin onder meer een wandelgids, korting bij activiteiten van Natuurpunt, en 10% ledenkorting in tal van winkels (klik hier voor een overzicht van alle winkels).

 
Hoe word je lid?

Via domiciliëring

Domiciliëren betekent dat je Natuurpunt de toelating geeft om jaarlijks je lidgeld van je rekening te innen. Dit heeft alleen maar voordelen:

  • Op die  manier help je Natuurpunt heel wat geld te besparen. De vereniging betaalt vandaag immers heel wat druk- en verzendingskosten voor herinneringsbrieven. Wanneer je je lidmaatschapsbijdrage domicilieert, kan Natuurpunt dat bespaarde geld (jaarlijks duizenden euro's) besteden aan het echte natuurbehoud.
  • Je kunt ook nooit vergeten om je lidgeld te betalen. Zo hoef je dus nooit een nummer van Snep! of Natuur.Blad te missen.

Je kan het pdf-formulier hier downloaden. Print het formulier uit en zet er met balpen een handtekening onder. Stuur het vervolgens naar Natuurpunt – ledenadministratie, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen.
De inning van je lidgeld volgt dan automatisch, soms pas een paar maanden later. Een overschrijving is dus niet meer nodig.


Via jaarlijkse overschrijving

Lid worden kan door storting van 27 euro op rekeningnummer BE35 8904 3406 5937 met vermelding 'Lidmaatschap'.

Je wordt automatisch lid van de afdeling waar je woont. Wil je toch lid zijn van een andere afdeling? Vermeld dit op het domiciliëringsformulier of in de mededeling van je overschrijving.

Enkel abonneren op Snep!?

Dat kan. Schrijf 10 euro over op rekeningnummer BE35 8904 3406 5937 van Natuurpunt Gent met vermelding 'Abonnement Snep!'.

 

wordtlidfoto