natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Hoe word je lid?

Via domiciliëring

Domiciliëren betekent dat je Natuurpunt de toelating geeft om jaarlijks je lidgeld van je rekening te innen. Dit heeft alleen maar voordelen:

  • Op die  manier help je Natuurpunt heel wat geld te besparen. De vereniging betaalt vandaag immers heel wat druk- en verzendingskosten voor herinneringsbrieven. Wanneer je je lidmaatschapsbijdrage domicilieert, kan Natuurpunt dat bespaarde geld (jaarlijks duizenden euro's) besteden aan het echte natuurbehoud.
  • Je kunt ook nooit vergeten om je lidgeld te betalen. Zo hoef je dus nooit een nummer van Snep! of Natuur.Blad te missen.

Je kan het pdf-formulier hier downloaden. Print het formulier uit en zet er met balpen een handtekening onder. Stuur het vervolgens naar Natuurpunt – ledenadministratie, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen.
De inning van je lidgeld volgt dan automatisch, soms pas een paar maanden later. Een overschrijving is dus niet meer nodig.


Via jaarlijkse overschrijving

Lid worden kan door storting van 27 euro op rekeningnummer BE35 8904 3406 5937 met vermelding 'Lidmaatschap'.

Je wordt automatisch lid van de afdeling waar je woont. Wil je toch lid zijn van een andere afdeling? Vermeld dit op het domiciliëringsformulier of in de mededeling van je overschrijving.

Enkel abonneren op Snep!?

Dat kan. Schrijf 10 euro over op rekeningnummer BE35 8904 3406 5937 van Natuurpunt Gent met vermelding 'Abonnement Snep!'.

 

wordtlidfoto