natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Uniek: Verjaardagsfeestjes voor kleuters in de Bourgoyen

Lieveheersbeestje-2Vanaf september bieden we kleuters de mogelijkheid om een verjaardagsfeestje te boeken.

Samen met je vriendjes trekken we op zoek naar Jefke, het lieveheersbeestje. Want Jefke weet niet wanneer hij jarig is en hoe je dat doet, jarig zijn… Enne, kom zeker verkleed als lieveheersbeestje, dan krijg je een extra pannenkoek! 

 

 

 

Voor wie? Kinderen van de derde kleuterklas die graag hun verjaardag willen vieren in de natuur (vergezeld van maximum twee ouders).

Wanneer? Op woensdagmiddag en zaterdagmiddag – van 14.30 tot 16.30 uur.

Prijs: 10 euro per kind voor leden en 12 euro per kind voor niet-leden. De uitnodiging, twee begeleiders, een pannenkoek en een drankje zijn in de prijs begrepen.

Aantal deelnemers: Minimum 10 – maximum 15. Voor groepen van minder dan 10 kinderen, gelieve contact op te nemen. Maximum één groep tegelijk.

Reserveren: Minstens een maand van tevoren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Nog vragen? 09/216.44.78 of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.