natuurpuntgent

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

 

 

 

 


Natuurpunt Gent zoekt: koerknallers!

Vacature Koerknaller Gert Arijs voor GMF

- vrijwilligersvacature - 

Heb je zin om in samenwerking met het Gents Klimaatforum en onder meer het Gents MilieuFront (GMF) je schouders te zetten onder de ‘Koerknal’, een ludieke campagne en wedstrijd om Gentenaars te overtuigen om hun koertjes, tuinen en gevels zoveel mogelijk te ontharden en te vergroenen? Knallen, om voor een oerknal van nieuw leven te zorgen! 

Wat houdt het in?

  • Via ludieke en creatieve acties sporen we Gentenaars aan om samen de tegels uit en de planten in de grond te knallen, de langste geveltuin van het land aan te leggen en ervoor te zorgen dat hun wijk de wedstrijd wint.

  • De campagne zal organisatiewerk vereisen en Natuurpunt Gent wil zijn jaarlijkse bomen- en struikenverkoop daar ook wat op afstemmen, om de juiste boom te helpen kiezen voor het juiste type ontharde koertje.

  • Kortom, dit is een veelzijdige campagne, waarbij zowel grafische, communicatieve als organisatorische talenten van pas komen! 

Wanneer?

  • Tussen midden augustus en oktober.

Meer info en contact?

  • Heb je interesse om hieraan mee te werken, contacteer dan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en we bekijken samen welke rol jij kunt opnemen!