natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Op ontdekking in de Gentbrugse Meersen
Zondag, 26. September 2021, 14:30

 

De Gentbrugse Meersen: een 240 hectare groot, open gebied ten zuidoosten van Gent, tussen de bebouwde zones van Gentbrugge en de brede Scheldebocht die het begin van de Zeeschelde markeert. De volgende jaren wordt het gebied verder ingericht als groenpool. Ga je mee op stap om te ontdekken wat er vandaag is en waar Natuurpunt en de stad Gent van dromen? Worden die dromen ooit werkelijkheid?

Afspraak om 14.30 uur aan de parking in de Boer Janssensstraat in Gentbrugge. Bereikbaar met bus 9 of 20, eindhalte Groeningewijk. Moeilijk parcours voor buggy of rolstoel. Regenkledij en aangepast schoeisel zijn aan te raden. Neem zeker ook een loepje mee als je er een hebt. Bekijk altijd de laatste berichten op www.wgbm.be

> Vooraf inschrijven is verplicht via deze link

 

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012