natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Herfstwandeling in de Gentbrugse Meersen
Zondag, 28. November 2021, 14:30 - 16:30

 

Hoe bereidt de natuur zich voor op de winter? Wie gaat naar de zon en wie blijft hier? Wie houdt een winterslaap en waar zijn alle insecten in de winter? Waarom verliezen bomen hun bladeren? Op deze wandeling bekijken we hoe planten en dieren de winter doorkomen. Een boeiend verhaal over vindingrijkheid en overlevingsstrategieën in de natuur.

Vertrek om 14.30 uur in de Boer Janssensstraat in Gentbrugge, terug rond 16.30 uur. Voorzie regenkledij en stevig schoeisel. Een vergrootglas en een verrekijker komen van pas. Bereikbaarheid: bus 3 eindhalte DC Gentbrugge op 10 minuten wandelen, bus 9 de eindhalte Groeningewijk ligt aan de vertrekplaats. Met de fiets via het jaagpad aan de Schelde, sla af in Oude Scheldeweg Gentbrugge en fiets tot op het einde. Bekijk steeds de laatste berichten en corona-richtlijnen voor deze wandeling op www.wgbm.be

> Vooraf inschrijven kan via deze link

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012