natuurpuntgent

Activiteiten

zaterdag 02 december 2023
Verrassende maandwandeling in de Bourgoyen
zondag 03 december 2023
Startdag knotseizoen in de Keuzemeersen
woensdag 06 december 2023
Natuur.Atelier voor gezinnen
zaterdag 09 december 2023
Beheerdag in Rijvissche

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

 

 

 

 


Geleide wandelingen aanvragen

Gratis wandelingen voor het grote publiek

In verschillende natuurgebieden van Natuurpunt Gent zijn er regelmatig gratis wandelingen. Het overzicht vind je steeds terug in onze activiteitenkalender.

Geleide wandelingen op aanvraag

Wil je met vrienden, familie of collega’s een geleide wandeling doen in een van onze natuurgebieden, dan kan je hiervoor een ervaren natuurgids reserveren. Zij nemen je mee in het natuurgebied en geven je antwoord op al je vragen. Op vraag van de groep kunnen ook themawandelingen uitgewerkt worden. Om kwaliteitsredenen beperken we de groepen tot 20 deelnemers per gids, grotere groepen worden gesplitst over verschillende natuurgidsen. Per gids vragen we 75 euro voor particulieren en vzw's. Bedrijven betalen 150 euro. De wandelingen zijn vrij van btw. Reserveer ten laatste 3 weken vooraf.

Je kan reserveren door een mailtje te sturen naar:

  • Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  (voor een wandeling in de Bourgoyen-Ossemeersen, Assels, Keuzemeersen of Vinderhoutse Bossen)
  • Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  (voor een wandeling in de Gentbrugse Meersen)
  • Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (voor een wandeling in de Latemse Meersen)
  • Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  (voor een wandeling in de Damvallei)

Laat weten in welk gebied je graag gaat wandelen, welke datum en met hoeveel personen. We behandelen je vraag zo snel mogelijk!

 

Educatief aanbod voor scholen in de Bourgoyen-Ossemeersen

Wil je met de klas uit het lager of secundair onderwijs werken rond natuur-en milieu-educatie in de Bourgoyen? Neem dan een kijkje en reserveer je uitstap op www.nmegent.be