natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Natuurpuntvlees in Gent: bestel hier voor 2021

veeakker logo 0

Minder of geen vlees eten is goed voor het milieu, de dieren en onze gezondheid. Voor mensen die af en toe willen genieten van een stukje vlees, biedt Natuurpunt een lekker en verantwoord alternatief. Door een samenwerking met Veeakker kun je Natuurpuntvlees bestellen. Dat is vlees van gallowayrunderen of van schapen die grazen in natuurgebieden van Natuurpunt en andere organisaties. Met je bestelling steun je bovendien de projecten van Natuurpunt Gent.


 

Praktische gegevens

  • De leveringen gebeuren driemaandelijks.  
  • De leveringsplaatsen in Gent zijn: de parking bij het station Dampoort (9.50 tot 10.05 uur), op de parking van het SMAK (10.15-10.30 uur) en op de parking bij het Natuur- en Milieucentrum De Bourgoyen (10.50 tot 11.05 uur). 

  • Ook in Merelbeke, De Pinte, Lochristi en Evergem zijn er afhaalpunten bij onze buurafdelingen. De data en exacte plaatsen vind je op de website van Veeakker. 

  • Bestellen doe je via de website van Veeakker. 

  • Bij de levering kun je betalen met Bancontact/Mister Cash. 

Hoe bestellen?

Op www.veeakker.be kun je je snel en eenvoudig aanmelden als klant. Heb je problemen met het inloggen of bestellen via de webshop, contacteer dan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel Jan Versteden: 0478/69.22.26.

Leverings- en besteldata

De eerstvolgende leverdatum is zaterdag 25 september. Hiervoor kun je bestellen tot en met zondag 19 september. Daarna kun je bestellen tot en met zondag 17 oktober voor levering op zaterdag 23 oktober, bestellen tot en met zondag 14 november voor levering op zaterdag 20 november, en bestellen tot en met zondag 12 december voor levering op zaterdag 18 december. 

Bestellen kan telkens tot de aangegeven zondag om 24.00 uur. 

Bestel je na de opgegeven deadline, dan komt je bestelling op de lijst van de volgende levering.  

Meer informatie

Heb je nog vragen: Ward Stulens, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 09/ 329 55 45