natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Levende Leiedag afgelast en uitgesteld naar 2021

Levendeleiedag-13c  Frank Maes smal website

De Levende Leiedag, voorzien op 14 juni, zal helaas niet kunnen plaatsvinden dit jaar. Enerzijds door de maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad op 15 april nam om het coronavirus in te dijken, en anderzijds omdat we niemands gezondheid in gevaar willen brengen. Jammer, maar uitstel is geen afstel! Samen met de Oude Abdij zoeken we momenteel naar een nieuwe datum.

Toch een lichtpuntje voor de fotografen: de fotowedstrijd loopt door en wordt met een jaar verlengd. Dat houdt in dat je een jaar rond, in alle vier de seizoenen, de prachtigste foto’s kunt nemen en inzenden tot 15 mei 2021. Meer info hierover vind je in dit bericht en in het aangepast wedstrijdreglement.

We kijken er alvast naar uit om je volgend jaar dubbel en dik te laten genieten van natuur, cultuur en erfgoed op het jaarlijkse feest van het Natuurpark Levende Leie in (juni) 2021.

Hou jullie allemaal goed!
De werkgroep Levende Leiedag

 

Affiche levende leiedag 2020 afgelast