natuurpuntgent

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

 

 

 

 


Natuurpuntvlees in Gent: data voor 2023

veeakker logo 0

Minder of geen vlees eten is goed voor het milieu, de dieren en onze gezondheid. Voor mensen die af en toe willen genieten van een stukje vlees, biedt Natuurpunt een lekker en verantwoord alternatief. Door een samenwerking met Veeakker kun je Natuurpuntvlees bestellen. Dat is vlees van gallowayrunderen of van schapen die grazen in natuurgebieden van Natuurpunt en andere organisaties. Met je bestelling steun je bovendien de projecten van Natuurpunt Gent.


 

Praktische gegevens

  • De leveringsplaatsen in Gent zijn: de parking bij het station Dampoort (9.50 tot 10.05 uur), op de parking van het SMAK (10.15-10.30 uur), op de parking bij het Natuur- en Milieucentrum De Bourgoyen (10.50 tot 11.05 uur) en op de parking van de Carrefour, Kortrijksesteenweg 1133 in Sint-Denijs-Westrem (13.40 tot 13.55 uur).

  • Bestellen doe je via de website van Veeakker.

  • Bij de levering kun je betalen met Bancontact/Mister Cash. 

En dan nu naar de webshop …

Op www.veeakker.be kun je je snel en eenvoudig aanmelden als klant. Heb je problemen met het inloggen of bestellen via de webshop, contacteer dan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel Jan Versteden: 0478/69.22.26.

Leverings- en besteldata

De eerstvolgende lever- en besteldata zijn op dit moment nog niet bekend. Hou www.veeakker.be in de gaten voor alle data.

Nog vragen?

Ward Stulens, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 09/329.55.45.